top of page

ECHIPA

DSC_0783_edited.jpg

În 2022 viața noastră s-a schimbat. Printre activitățile zilnice si-au facut loc terapii, drumuri periodice la spital, tratamente anti-epileptice, o întreaga echipa medicala și de terapeuți care au grija ca Ema, unul dintre cei 4 copii din Romania cu o boala extrem de rara, neurodegenerativa, numita BPAN, sa aibă o șansă la o viață cât mai aproape de ceea ce noi numim normal.

Dupa ce trece socul diagnosticului, înveți sa trăiești cu faptul ca iti storci lacrimile prin parcare sau iti inghiti nodul din gat in supermarket, te pui pe treaba sa ii oferi copilului tot ce se poate mai bun pentru ca viata lui sa fie una fericita.

 

E greu, este un efort fantastic, dar merita pentru ca fiecare ora de terapie este o sansa la recuperare. Asa a aparut Asociatia Lumea Emei, pentru Ema si pentru toti ceilalti copii cu boli neurologice rare pentru care terapia devine "normalul" de zi cu zi.

II puteți sprijini donand catre proiectele Asociatiei Lumea Emei, pentru ca #impreuna cream un ecosistem de sprijin pentru cei mici si familiile lor.

                                                                Va multumesc! 💜

                                                        Laura Eremia, mama Emei

bottom of page