top of page

Asociatia Lumea Emei s-a nascut din dragostea pe care Ema, o fetita fantastica de numai 5 ani diagnosticata cu BPAN, o afectiune extrem de rara de cauza genetica, se bucura de fiecare moment din viata. Desi nu poate vorbi cum trebuie si face zeci de ore de terapie saptamanal, zambetul ei topeste inimile tuturor, iar imbratisarile pline de iubire te cuceresc intr-o secunda.

Suntem rari, insa impreuna suntem o forta! #Impreuna putem sa sustinem terapiile si investigatiile medicale ale copiilor diagnosticati cu boli neurologice rare si tot impreuna ii putem ajuta cu suport in gestionarea dietei keto medicale, atat de importanta pentru controlul crizelor sau chiar sansa la o viata cat mai normala.

Terapia, dieta, investigatiile, toate inseamna resurse financiare semnificative de care majoritatea familiilor nu dispun, insa care asigura evolutia pentru acesti copii rari, speciali, extrem de luptatori. Vino si tu in echipa #lumeaemei!

Ajuta-ne sa le fim alaturi in aceasta calatorie spre normalitate!

Noi, echipa Asociatia Lumea Emei, credem foarte mult in puterea lui #impreuna. Iar inspiratia noastra, micuta Ema, ne-a oferit curajul sa visam ca putem construi un ecosistem de terapie, tratament, suport si dieta medicala pentru copiii cu boli neurologice rare din Romania.
Asa ca te invitam sa fii #impreuna cu noi in proiectele menite sa faca viata mai usoara si mai frumoasa copiilor cu afectiuni rare si familiilor lor, ajutandu-ne pas cu pas.

Echipa 

DSC_0783_edited.jpg

Laura Eremia

Presedinte

ionut efrim_edited.jpg

Ionut Ifrim

Nutritionist

gabriel eremia1_edited.jpg

Gabriel Eremia

Fondator

mirela mateescu_edited.jpg

Mirela Mateescu

Fundraiser

lia popescu bujor_edited.jpg

Emilia Bujor

PR & Fundraiser

rosemarie bunea_edited.jpg

Rose Marie Bunea

Fundraiser

alina ionescu_edited.jpg

Alina Ionescu

NGO Development

Afilieri si acreditari

inks_logo.jpeg
international society for neurogastronomy.png
bottom of page