top of page
ore de terapie (6).jpg

Mese Keto pentru copiii spitalizati

Asiguram mesele ketogenice (3 mese si 2 gustari) pe perioada spitalizarii, copiilor cu probleme neurologice internati la Spitalul "Victor Gomoiu".

Beneficiari: copiii adaptati pe dieta keto medicala internati la Spitalul "Victor Gomoiu" din Bucuresti

Perioada: august 2022 - prezent

Rezultate: peste 300 de mese livrate

Detaliile proiectului

Dieta ketogenica medicala este o dieta stricta, ce se bazeaza pe reducerea numarului de carbohidrati si cresterea cantitatii de grasimi, in timp ce proteinele raman la cantitatea necesara cresterii pentru fiecare copil in parte. Dieta ketogenica medicala este recomandata mai ales in epilepsiile farmacorezistente, cu rezultate fantastice - pentru foarte multi copii inseamna o reducere completa a crizelor epileptice.

Pe perioada spitalizarii, este dificil pentru parinti sa pregateasca mesele copiilor, pentru ca fiecare ingredient este cantarit cu precizie, iar mesele trebuie sa fie conform cu necesarul caloric si de macronutrienti recomandat de pediatrul nutritionist pentru fiecare copil in parte.

Pentru a face perioada spitalizarii mai usor de gestionat, asiguram prin partenerul nostru Healthy Bites (cofetarie/patiserie/bistro keto) mancarea pentru copii pe toata perioada spitalizarii (3 mese si 2 gustari).

bottom of page