top of page

Asociatia Lumea Emei lanseaza programul “Suport terapeutic pentru parinti”

Updated: Nov 21, 2023

Asociatia Lumea Emei a lansat programul “Suport terapeutic pentru parinti”. Programul este menit sa ajute parintii copiilor cu afectiuni neurologice sa navigheze socul diagnosticului, precum si integrarea schimbarilor ce urmeaza unei astfel de vesti.


“Diagnosticul unei afectiuni neurologice la un copil poate fi un moment de mare soc si trauma pentru parinti”, spune Lavinia Voicu, psihoterapeut The Good Therapist - Cabinet de Psihoterapie, care va coordona programul.


“Acest program vine in sprijinul parintilor care au nevoie de suport pentru a face fata acestor provocari si pentru a-si gasi echilibrul emotional.” – Laura Eremia, presedinte Lumea Emei


Programul se va desfasura sub forma de sedinte de psihoterapie individuala sau de grup. Sedintelor vor fi conduse de un psihoterapeut cu experienta in managementul traumei.


“Prin intermediul sedintelor de psihoterapie, parintii vor avea ocazia sa-si exprime emotiile, sa inteleaga mai bine situatia copilului lor si sa dezvolte mecanisme de coping pentru a face fata provocarilor”, explica Lavinia Voicu.


Programul “Suport terapeutic pentru parinti” este gratuit pentru parintii copiilor pe care Asociatia Lumea Emei ii sustine cu terapie, tratament sau dieta medicala.


“Suntem bucurosi sa lansam acest program, care vine in sprijinul parintilor care se lupta cu situatii dificile! Credem ca fiecare copil merita sa aiba o copilarie fericita si ca parintii au nevoie de suport pentru a le oferi puilor lor tot ce au nevoie.” Laura Eremia


Pentru mai multe informatii despre program, va rugam sa vizitati site-ul Asociatiei Lumea Emei.

Pic cu pic, facem un ocean de fapte bune!

3 views

Comments


bottom of page